Tonifiant anti-aging cu acid hialuronic și vitamina C Dr. Temt

156 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • IRIS CLASS GRUP
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Tonifiantul anti-aging cu acid hialuronic și vitamina C Dr. Temt este recomandat persoanelor cu vârstă de peste 25 de ani, fiind ideal pentru tenul matur, uscat, sensibil și tenului degradat că urmare a expunerii la soare.

Tonifiant anti-aging cu acid hialuronic și vitamina C Dr. Temt este un produs cosmetic profesional care tonifică și revitalizează pielea, nu afectează PH-ul natural al pielii și structura acizilor acesteia, are proprietăți puternic hidratante, antirid și antiimbatranire, lasă pielea elastică și revitalizată.

Tonifiant anti-aging cu acid hialuronic și vitamina C Dr. Temt mărește abilitatea pielii de a respiră și de a se menține sănătoasă, are efecte de tonifiere, hidratare și revigorare a tenului matur și uscat.

Această loțiune tonică conține acid hialuronic și vitamina C, extract de luminița de seară și hamei care contribuie la menținerea unui nivel de hidratare optim al pielii, revigorează pielea, oferă fermitate pielii, o catifeleaza și o pregătește pentru aplicarea celorlalte produse cosmetice.

Mod de ambalare, Preț 200 ML – 156 lei.


Stare Nou