Solarii in 6 rate fixe, fara avans, fara dobanda.

325 RON

Pret Fix

  • Craiova, judetul Dolj
  • Solarii Oltenia
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Pentru o familie mica, un solar de 40 mp ar fi cel mai potrivit, acesta putand sustine culturi variate intr-un mod eficient. Un astfel de solar il putem gasi pe https://constructiisolare.ro/solarii-oltenia-magazin-online/kz-10/ chiar si cu posibilitatea a 6 rate fixe, lunare, fara avans sau dobanda.

Si mai mult de atat, producatorul solarii oltenia, a gasit solutia perfecta. NU ESTE NEVOIE DE SUDURA, toate elementele ce compunt scheletul metalic al acesutui solar de 10m x 4m x 2.6m (lungim x latime x inaltime) se fixeaza prin simpla insurubare. Cat despre fixarea acestuia? NU ESTE NECESARA FIXAREA IN CIMENT. Picioarele au 1m lungime, si sunt introduse in sol direct prin bataie, ceea ce le asigura o buna ancorare. Folia rezista chiar si la cel mai aprig vant, fiind ingropata pe laterale. Solariile vin echipate cu materiale specializate, folie cu grosime 150 microni, speciala pentru solarii, cu protectie UV, sistem de picurare, arce si traverse din otel-zincat ambutisat, special concepute pentru solarii ce sunt rezistente la coroziune, ce sa mai, combinatia ideala pentru a te bucura de o investitie unica ce o poti amortiza cu usurinta in 2 ani, daca te gandesti sa iesi pe piata cu legumele.

Firma iti trimite un colet cu materialele necesare constructiei solarului. Tot ce iti ramane de facut este sa ai manecile suflecate si sa te pui pe treaba. In doar 5 ore te poti apuca de platat.

Nu crezi ? Urmareste acest filmulet, https://www.youtube.com/watch?v=f-Syaxne6p4&t=67s
Si ca sa va spun un secret, comanda se face fie direct pe site-ul https://constructiisolare.ro/solarii-oltenia-magazin-online/kz-10/ completand datele dvs. fie prin telefon la nr. 0769 975 949.


Stare Nou