Smartphone | Telefoane Mobile

6,000 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • CARMEN HERISANU
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Super Retina in doua dimensiuni - inclusiv cel mai mare ecran vazut vreodata la un iPhone. Face ID si mai rapid. Cel mai inteligent si mai puternic cip intalnit la un smartphone. Si un sistem revolutionar de camere duale. iPhone XS reprezinta tot ceea ce iubesti la iPhone. Acum, la un nivel extrem.
Un ecran si mai mare
Super Retina. Mare si chiar si mai mare.
Ecranele OLED personalizate de pe iPhone XS ofera cele mai clare culori intalnite in industrie, HDR si negru autentic. Iar iPhone XS Max are cel mai mare ecran vazut vreodata pe un iPhone.
Gestionarea avansata a culorilor afiseaza automat continutul dumneavoastra in culori impresionante.
Super Retina
Profiti de tot ecranul si asta face toata diferenta.
Ecran imersiv
HDR10 si sunet stereo.
Cu suport pentru titlurile Dolby Vision si HDR10 din iTunes, Netflix si Amazon Prime Video, seara filmului vine in iPhone. Redarea stereo mai larga face ca sunetul sa fie excelent. Si fotografiile dvs. HDR - chiar si cele pe care le-ati capturat inainte - vor avea o gama dinamica mai mare cu 60%.
Dolby Vision
Materiale exceptionale.
Cea mai rezistenta sticla folosita vreodata la un smartphone. O noua culoare de finisaj aurie superba, realizata printr-un proces la nivel atomic. Benzi-contur de mare precizie, din otel inoxidabil chirurgical. Si un nou nivel de rezistenta la apa si praf, IP68.

https://www.flanco.ro/telefoane-tablete/smartphone/apple-ios.html


Stare Nou