Ser facial Hidro Complex cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt

396 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • IRIS CLASS GRUP
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Serul facial Hidro Complex cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt este un ser profesional foarte concentrat care nu numai ca hidrateaza pielea dar si contribuie la mentinerea hidratarii acesteia un timp indelungat.

Este un ser cosmetic recomandat pentru toate tipurile de ten, ideal pentru tenul ridat, matur, uscat, sensibil si degradat.

Serul facial Hidro Complex cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt contine o combinatie unica de ingrediente active care refac pielea de la interior si permit atenuarea semnificativa a ridurilor si liniilor de expresie in cateva secunde. Pielea capata un aspect mai tineresc, este mai ferma si vizibil revitalizata.

Serul facial Hidro Complex cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt este usor absorbit in piele, reduce liniile fine si consolideaza fibrele de colagen si elastina, este intens hidratant, lasand pielea proaspata, radianta si vizibil mai fina.

Serul facial Hidro Complex cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt creaza o hidratare in piele de lunga durata si avand in compozitie doua tipuri de molecule de acid hialuronic, este o varianta profesionala de foarte buna calitate de ingrijire intensiva a tenului ridat.

Mod de ambalare, Pret 250 ML – 396 lei.


Stare Nou