Ser antirid cu acid hialuronic celule stem si microalge marine ELIENCE Dr. Temt

220 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • IRIS CLASS GRUP
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Ser antirid cu acid hialuronic celule stem si microalge marine ELIENCE Dr. Temt este recomandat persoanelor cu varsta de peste 25 de ani, indicat pentru toate tipurile de ten, potrivit in egala masura pentru femei si barbati, este un ser profesional special creat prntru ingrijirea zilnica a tenului, foarte bogat in ingrediente active de ultima generatie din domeniul produselor cosmetice profesionale de lux, nu contine parabeni si uleiuri minerale.

Ser antirid cu acid hialuronic celule stem si microalge marine ELIENCE Dr. Temt contracareaza semnele vizibile ale imbatranirii premature, are efect de lifting si de tonifiere imediata, diminueaza semnificativ semnele pielii obosite si stresate ca urmare a expunerii la radiatiile solare si poluare, netezeste liniile de expresie si ridurile, da un contur clar fetei blocand contractiile muschilor faciali.

Ser antirid cu acid hialuronic celule stem si microalge marine ELIENCE Dr. Temt, cu formula sa revolutionara de ingrijire a pielii si complexul unic de ingrediente de ultima generatie, pastreaza nivelul optim de hidratare in straturile profunde ale dermului, rezultand o piele hidratata, neteda si supla, intareste textura pielii si ii confera densitate si elasticitate.

Ser antirid cu acid hialuronic celule stem si microalge marine ELIENCE Dr. Temt se absoarbe rapid in piele, este un ser de fermitate deosebit de eficient care poate fi folosit si ca baza de machiaj.

Mod de ambalare, Pret 30 ML – 220 lei, 250 ML – 386 lei.


Stare Nou