Masca Hidro Complex intens hidratanta cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt

320 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • IRIS CLASS GRUP
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Masca Hidro Complex intens hidratanta cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt este o masca gel profesionala racoritoare imbogatita cu complexe hidratante super concentrate recomandata pentru toate tipurile de ten, fiind ideala pentru tenul matur, uscat, sensibil si degradat ca urmare a expunerii la soare.

Masca Hidro Complex intens hidratanta cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt este o masca care reduce semnificativ semnele vizibile de imbatranire iar pielea este vizibil revitalizata, radianta si ferma.

Masca Hidro Complex intens hidratanta cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt ofera optimul de hidratare a pielii, pielea palida si obosita este rapid si durabil regenerata dobandind un aspect vizibil ferm, odihnit si revitalizat.

Masca Hidro Complex intens hidratanta cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic Dr. Temt este recomandata pentru toate tipurile de ten si pentru un efect de absorbtie in piele optim, cosmeticienele pot utiliza aceasta masca cu ajutorul ultrasunetelor.

Prin efectele pe care le genereaza, aceasta masca conduce la un ten cu un aspect vizibil mai tineresc datorat hidratarii optime, tenul este vizibil mai luminos si protejat de deshidratare.

Mod de ambalare, Pret 250 ML – 320 lei; 1000 ML – 1071 lei.


Stare Nou