Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt

230 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • IRIS CLASS GRUP
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Masca Anti Aging Contur Lift Colagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultima generatie, cu regenerare universala a tenului, cu ingrediente protectoare si antioxidante si cu multiple beneficii imediate asupra tenului.

Masca Anti Aging Contur Lift Colagen Management Dr. Temt este recomandata pentru femei si barbati cu varsta peste 30 de ani, pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul cu riduri sau cu tendinte de imbatranire.

Masca Anti Aging Contur Lift Colagen Management Dr. Temt promoveaza sinteza colagenului si inhiba colagenaza, enzima care degradeaza colagenul, are efect de curatare si netezire, reduce pierderea de volum a pielii si ajuta la definirea contururilor naturale ale fetei.

Masca Anti Aging Contur Lift Colagen Management Dr. Temt este o masca cu efect de lifting facial, imbunatateste semnificativ densitatea si elasticitatea pielii, reduce ridurile semnificativ, contracareaza semnele de imbatranire prematura si promoveaza propriul sistem de curatare a celulelor pielii.

Prin regenerarea tripla cu 2 peptide de intinerire a pielii si prin stimularea productiei de colagen in piele aceasta masca ofera suport optim pentru regenerarea pielii.

Masca Anti Aging Contur Lift Colagen Management Dr. Temt, cu formula sa unica obtinuta dupa multi ani de cercetari si ingredientele pretioase pe care le contine, lasa pielea neteda, hidratata si luminoasa, iar conturul fetei apare mai ferm si mai bine definit. Vitaminele, extractul de caolin si extractul de creveti ajuta la combaterea aparitiei petelor de varsta si asigura un ten impecabil.

Mod de ambalare 100 ml - 230 ron, 250 ml - 360 ron, 1000 ml - 1080 ron.

Produs distribuit in Romania de Iris Class Grup, unic importator al produselor cosmetice profesionale cu ingrediente naturale, vopsea de gene, permanent de gene cu silicon DR. TEMT. Comenzi la telefon 0748198568.


Stare Nou