Fiole Anti-aging Advanced cu acid hialuronic colagen si vitamina C Dr. Temt

96 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • IRIS CLASS GRUP
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Fiolele Anti-aging Advanced cu acid hialuronic colagen si vitamina C Dr. Temt sunt recomandate persoanelor cu varsta de peste 25 de ani, fiind ideale pentru tenul matur, uscat, sensibil si tenului degradat ca urmare a expunerii la soare.

Fiolele Anti-aging Advanced cu acid hialuronic colagen si vitamina C Dr. Temt au asupra pielii efecte de hidratare, stabilizare, netezire si de inchidere a porilor dilatati, lasand pielea proaspata, cu un aspect sanatos, si diminuand vizibil ridurile.

Datorita concentratiei mari de agenti activi in forma pura, acest produs trateaza eficient pielea cu rezultate vizibile.

Fiolele produse de Laboratoarele Dr. Temt au o concentratie ridicata de ingrediente naturale active, special concepute pentru toate tipurile si deficientele pielii, au nivelul PH – ului mai mic de 7, nu modifica structura naturala a acizilor pielii, dau rezultate vizibile la scurt timp dupa utilizare.

Pentru a mari efectele fiolelor, specialistii Dr. Temt recomanda utilizarea acestora urmata de aplicarea unei masti si a unei creme corespunzatoare. Pentru un tratament intensiv cu fiole produse de Laboratoarele Dr. Temt este recomandata utilizarea acestora folosind o fiola pe zi timp de 5 zile iar apoi o fiola pe saptamana timp de 5 saptamani.

Mod de ambalare, Pret 1 X 5 ML – 23 lei; 20 X 2 ML – 250 lei; 5 X 5 ML – 96 lei; 50 X 5 ML – 693 lei.


Stare Nou