Curs Cadru tehnic PSI Iasi 03 Martie 2018

830 RON

Pret Fix

  • Iasi, judetul Iasi
  • Aprendis
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Cadru tehnic PSI - Iasi
Autorizat: A.N.C și I.G.S.U

Data de incepere : 03 Martie
Durata cursului: 4 saptămâni
Taxa participare: 700 lei

Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI este persoana care planifică și organizează actvitatea de prevenire și stingere a incediilor în cadrul unei instituții sau unui operator economic.
Parcurgerea acestui curs vă oferă cunosțințe legate de acordarea asistenței tehnice de specialitate în situații critice, investigarea contextului producerii incendiilor, întocmirea documentațiilor specifice privind prevenirea și stingerea incendiilor, instruirea salariaților în domeniul situațiilor de urgență.

Cursul nostru de Cadru tehnic PSI este avizat de A.N.C.. și I.S.U. și reprezină un program de inițiere care vă ajută să intelegeți și să aplicați cadrul legal: Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor și OMAI nr.163/2007 pentru aprobarea normelor generale de apărare împotriva incendiilor.
Conform Legii 307/12 iulie 2006, art.12, privind apărarea împotriva incendiilor, toate instituțiile și agenții economici, au obligația să angajeze cel puțin un cadru tehnic sau personal de specialitate cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor, atestați potrivit metodologiei elaborate de I.G.S.U.

Cu o experiență de 9 ani în domeniul formării profesionale, centrul Aprendis reprezintă o garanție privind calitatea cursurilor, prestarea serviciilor și satisfacția dumneavoastră.
Vă invităm să participați la un curs interactiv predat de formatori cu experiență pentru a vă iniția sau aprofunda cunoștințele în domeniul prevenirii și stigenrii incendiilor.
Mai multe detalii despre programele de formare profesională și condițiile de înscriere :

http://www.aprendis.ro/cursuri/cadru-tehnic-psi
Tel: 0758 877 480
Blv. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 67, Casa Carţii – etajul 2 (intrarea pe lângă Oficiul Poștal)
Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.