Combine frigorifice | Aparate frigorifice

2,000 RON

Pret Fix

  • Bucuresti
  • Carmen Herisanu
  • Persoana juridica
  • Anunt expirat
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este echipata cu un display electronic si voice recorder. Aceasta reprezinta o combinatie perfecta de inovatie si spirit practic. Tehnologia SmartBlue de la Beko iti mentine alimentele proaspete pentru mai multa vreme. Astfel, functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra din interiorul frigiderului, activa permanent. Compartimentele ingenioase ale acestui model se va potrivi in orice bucatarie si pentru orice tip de cumparator. Pentru a verifica functiile de baza ale combinei sau pentru a lasa un mesaj preinregistrat, afisajul electronic si functia Voice Recorder iti vor fi mereu la indemana.
Active Fresh Blue Light
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.
Active Fresh Blue Light DBK 386 WDR+
Usi reversibile DBK 386 WDR+
Usi reversibile
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

https://www.flanco.ro/electrocasnice-mari/aparate-frigorifice/combine-frigorifice.html


Marca Beko
Stare Nou